Over ons

samen padel spelen

Als fanatiek padel speler is de zoektocht naar een goed racket altijd weer een uitdaging. Het feit dat padel zo in opkomst is, zorgt er ook voor dat de keuze aan de hoeveelheid merken & rackets alsmaar groter wordt. Ook lanceren de merken steeds meer speciale rackets die toegepast worden op het masteren van je speelstijl, waardoor nu steeds meer factoren impact hebben op het kopen van een padel racket.

Passie voor Padel, UX, webdesign en online marketing

Deze samenvatting van de alsmaar moeilijker wordende zoektocht naar een racket, in combinatie met passie voor UX, Webdesign en Online marketing hebben mij gemotiveerd om Padel-Rackets.be op te zetten. Januari 2021 zag de website daarom voor het eerst het levenslicht en sindsdien hebben wij veel partners mogen verwelkomen wie hun aanbod hebben toegevoegd aan Padel-Rackets.be, inmiddels kun je daarom honderden rackets op het platform vergelijken.

Informatie, hulp & prijzen vergelijken om het juiste racket te vinden

Door de kennis over padel én het feit dat er de nodige kennis aanwezig is van webdesign en vooral hoe je een gebruiksvriendelijke website opbouwt, hebben we met Padel-Rackets.be een mooie website gebouwd waarop iedere padelspeler binnen mum van tijd het beste padel racket weet te vinden. Filter eenvoudig op merk, vorm van het racket, prijs en ook op rackets voor specifieke doelgroepen zoals junioren/kinderen of juist padel rackets die specifiek geschikt zijn voor vrouwen.

Heb je naar aanleiding van ons project een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.